Hegyikristály

A hegyikristály minden gyógykövek között a legtöbb gyógyhatással bír, minden szervre hatással van, fokozza az összes másik kő hatását, erősíti a test minden funkcióját, kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre. 

A leghatékonyabb gyógyító és energia-felerősítő kvarc, ami felszabadítja, elnyeli, tárolja, és szabályozza az energiát. Általános kristálynak nevezzük, mert a vele való kezelés során a gyógyulást segítő energia minden szerv szintjén kifejti hatását. 

A hegyikristály az ember szimbóluma, a lélek tükre, ami a fejlődésünkért vívott harcunkat mutatja. Nélkülönözhetetlen a spirituális fejlődéshez, tisztítja és erősíti az energetikai testeket, az aurát. A hegyikristályból világosságot és tisztaságot nyerhetünk, ezzel erősíti szellemünket és lelkünket. 

Segít, hogy rátaláljunk saját utunkra és helyes döntéseket hozzunk. Mélyíti az intuíciót és a meditációt, világszerte meditációs kőként ismerik (hasonlóan az ametiszthez). 

Újra és újra, folyamatosan friss energiával tölt fel minket.
Tisztítja és harmonizálja az atmoszférát. A minket körülvevő térben elhelyezve is rendkívüli hatássa bír. Negatív rezgéseket semlegesítő hatása miatt oltalmazó kőként is nagy tiszteletben áll.

Ölelés, Vivien


Kép: Pinterest