Rózsakvarc

Már az ókorban is a szerelem kövének tartották - azt gondolták, hogy a szerelem istene rejtette el a földünkben, hogy az emberek megismerhessék a szívbéli megbocsátást és a feltétel nélküli igaz szeretetet. 

A szív csakra gyógyítója, a szeretet igazi értelmére tanít, a feltétel nélküli szeretet és a béke köve.

A rózsakvarc finom rózsaszíne beleélő képességet, szelídséget, gyengédséget és szerelmet ébreszt. Szeretetteljes rezgésével beburkolja a lelket. 

Segít a harag feldolgozásában, a félelmek legyőzésében, az agresszió megszüntetésében. Nagy békítő kőként is nevezik, mivel megtanít elengedni másokat, megbocsátásra ösztönöz, hogy a kapcsolatok magasabb szintre léphessenek. 

Eltávolítja a negatív energiákat, pozitívvá változtatja az emberek gondolkodását és érzéseit, segít megtalálni a szeretet útját. 

A rózsakvarccal történő meditáció során az önelfogadás erősödik, az elnyomott érzelmek felszabadulnak, és helyébe szeretet - energia áramlik, majd megtelik szívünk melegséggel, melyet mások felé is közvetíteni tudunk.

Meditáció közben megnyitja a szív csakrát az egyetemes szeretet felé, minden szinten megtisztítja és megnyitja a szívet, mélyreható belső gyógyulást és önszeretetet biztosít. 

Viselhetjük ékszerként, hordhatjuk zsebünkben marokkőként, vagy a lakásban elhelyezve is kifejti jótékony hatását. 

Finom energiája nyugtat, biztat és kitűnő a hatása trauma vagy krízis idején is.

Ölelés, Vivien


Kép: Pinterest 

Megjegyzések
* Az email nem lesz publikálva a weboldalon.