Március 6-12

Különleges Teliholddal indul a hét, egészen pontosan Magyarországi idő szerint kedden, 13:40 perckor, de már ma is érezzük a hatását. 

A Telihold mindig az adott Hold hónap energiáinak kiteljesedését jelenti, ez most a február 20-tól kezdődő energiákra vonatkozik.
A Nap még mindig a Halak jegyében jár, ugyanakkor a Hold a vele szemben lévő Szűz jegyében megmutatja számunkra a másik oldalt is. Feszült napok lehetnek, ezért legyünk türelmesek és megértőek saját magunkkal és másokkal is! 

Gyógyító energiák érkeznek a Telihold által, lehetőségünk van felismerni a Testi - Lelki gyógyuláshoz vezető utat. Energetikai tisztításra, blokk oldásra kiválóan alkalmas napok! 

Felszínre kerülhetnek a Megengedés és Ellenállás kérdései is ezekben a napokban: mi az amit nem tudsz (vagy nem akarsz) Megengedni magadnak vagy Beengedni az életedbe, és ezért Ellenállás alakul ki benned, amely belső feszültség formájában tőr utat magának. 

Felerősödhet a Kilátástalanság, Sodródás, Elveszettség érzése és ezzel szemben a Gyakorlatiasságra, Átláthatóságra, Előre tervezésre, Kiszámíthatóságra való igény. 

A Szaturnusz jegyváltása a Halak jegyébe hivatalosan is megtörténik kedden, szinte pontosan egyidőben a Teliholddal, (már érződik egy ideje a hatása) ezáltal is felerősítve az energiákat, amelyek belső késztetésben biztosan megjelentek már, és eseményekben pedig megjelennek.

Elindul egy új korszak, amely a következő 2,5-3 évben meghatározza az életünket. Erről később fogok írni külön bejegyzés(ek)ben, elég összetett téma és sokat tudok róla beszélni is, ezért lehet, hogy egy videóban is beszélek majd a jelenlegi korszakváltó energiákról azoknak, akiket részletesebben is érdekel ez a téma. 

A hétvégéhez közeledve lehetőséget kapunk az önmagunkba vetett hitünk megerősítésére, a Lelki sebeink gyógyítására, illetve saját magunkkal kapcsolatos felismeréseink lehetnek. Használjuk ki ezeket a lehetőségeket! 

A Telihold az egyik legfontosabb Teremtő Napunk, ráadásul Tízmilliószoros nap is, tehát nagyon ajánlott ezekben a napokban (és egész héten) a meditáció, energiázás! 

Csodás Teremtő Napokat kívánok minden kedves ismerősömnek! 

Ölelés, Vivien


Kép: Pinterest