Március 13-19

Pozitívan és lelkesen indulhatunk neki ennek a hétnek. Érdemes kihasználni a lendületet és pozitív életszemléletet kisebb céljaink előmozdításában. 

Ahogyan az előző heti előrejelzéseimben is írtam, felerősödött a Bizonytalanság, Sodródás, Elveszettség érzése, és sokan jeleztétek felém, hogy Ti is tapasztaljátok ezeket az energiákat.
Nos, ez a hatás csütörtökön éri el tetőpontját, amikor a Nap, a Merkúr és a Neptunusz együttállása megtörténik a Halak jegyében. 

Személyes szinten amennyiben lehetséges, kerüljük a szerződéskötést, komolyabb döntések meghozatalát és a nem sürgősségi műtéteket ezen a héten, mert nagyobb az esélye a tévedésnek, a megtévesztésnek és a csalódásnak.  

Ugyanakkor Spirituálisan támogató energiák vesznek körül bennünket: nagyobb rálátásunk lehet Lelki folyamatainkba, a tudatalatti működésünkbe és közelebb kerülhetünk az Egység állapotához is. Felismeréseink, erőteljes megérzéseink lehetnek egész héten és lehetőséget kapunk önmagunk gyógyítására, saját karmikus sebeink meggyógyítására is. 

A Meditáció ezeken a napokon új és különleges élményeket adhat, valamint kivételes, földöntúli álmaink is lehetnek! 

Hamarosan véget ér a bizonytalanság és kitisztul a kép mindenki számára, de addig is igyekezzünk csendes megfigyelői lenni az eseményeknek, és adjunk időt saját magunknak. 

Csodás hetet kívánok Mindenkinek! 

Ölelés, Vivien


Kép: Pinterest