Február 27 - Március 5

Nagyon izgalmas hét vár ránk, különleges lehetőségekkel. 

A március 2, csütörtöki napot kiemelném, amikor több energetikai változás is lesz egyszerre, amely már a hét elejétől érezhető, tapasztalható számunkra. 

Egyrészt az önmagunkba vetett hitünkkel, a belső harmóniával, és a megfeleléseinkkel kapcsolatosan események vagy felismeréseink lehetnek ezekben a napokban.
Ez a hatás vagy felnagyítja, felerősíti a belső feszültségeket és az önbizalom hiányát, vagy pedig felemel és a magasba reptet - még inkább megerősítve a belső biztonságunkat, az önmagunkba vetett hitünket. 

Másrészt pedig fontos felismeréseink lehetnek az elmúlt 3 év (2020-tól mostanáig) eseményeivel kapcsolatban, valamint a januártól kezdődő és az előttünk álló időszakról. 

Már a mai naptól érvényesek ezek az energiák, hatások, és egészen a hét végéig megjelenhetnek felismerések vagy események formájában. 

A hétvége alkalmas lehet kirándulásra, kreatív tevékenységekre, és gyerek programokra is. 

Érdemes kihasználni még ezen a héten a növő Hold fázisának lehetőségeit, amikor az energia kívülről befelé áramlik, ezáltal sokkal befogadóbbak vagyunk mindenre, ami Testi - Lelki - Szellemi szinten táplál és épít minket.
Ilyenkor érdemes cselekedni és lépéseket tenni a céljaink felé. 

Csodás hetet kívánok Mindenkinek! 

Ölelés, Vivien


Kép: Pinterest