Bővített elemzés

Az Asztrológia egy térképet ad a kezünkbe születésünk pillanatában - egy belső (energetikai) térkép önmagunkhoz, amely segítségével magasabb szinten tudjuk működtetni az energiánkat. 

Az átfogó 120 perces elemzés tartalmazza a személyiség elemzést, amely segít jobban rálátni önmagadra, a felszín alatti, belső motivációidra.
Átbeszéljük részletesen, milyen "csomaggal" érkeztél, mit vállaltál erre az életedre, milyen lelki fejlődési utat szeretnél bejárni és jelenleg hol tartasz ebben a folyamatban. Megvizsgáljuk az általad megvalósított megéléseket, a lehetőségeidet és a nehézségeid hátterét, amelyek rávilágítanak olyan megoldásokra, amelyek eddig rejtve voltak előtted. 

Valamint megnézzük azt is, milyen tendenciák várhatóak a következő hetekben, hónapokban. Az előrejelzés segítségedre lehet abban, hogyan tudod a leginkább kihasználni a lehetőségeidet. 

A bővített elemzés magában foglalja az önismereti elemzést, sorselemzést és előrejelzést egyben. 

Tehát egy mindent átfogó tanácsadásról van szó, amely nem csak azok számára lehet hasznos, akik most ismerekednek az önismerettel, hanem azoknak is ajánlom, akik egy teljes, mindenre kiterjedő elemzést szeretnének.

A bővített elemzés kezedbe adja a belső térképedet, amely segítségével még magasabb szinten leszel képes működtetni az energiáidat, hogy kihozd önmagadból és a lehetőségeidből a maximumot.

Időtartama: 120 perc

A bővített Karma Asztrológiai konzultáció - egy előre egyeztetett időpontban - Online történik: Messenger videóhívás, Zoom vagy Skype alkalmazáson keresztül. 

Jelentkezés és időpont egyeztetés:
Email-ben egysegtudatossag@gmail.com 
Messenger üzeneteben Facebook oldalam 
Vagy itt az oldalon a Kapcsolat menüpontban

Amit még fontos tudnod:
Mindent, ami a tanácsadás során elhangzik, természetesen a legnagyobb diszkrécióval kezelem. A titoktartási kötelezettség ennek a hivatásnak elengedhetetlen feltétele.