Sorselemzés, Karma Asztrológia

Az Asztrológia egy térképet ad a kezünkbe születésünk pillanatában - egy belső (energetikai) térkép önmagunkhoz, amely segítségével magasabb szinten tudjuk működtetni az energiánkat.

Ebben a 90 percben kifejezetten a Lelki feladatod szempontjából nézünk rá az utadra, amely segít jobban rálátni önmagadra, a felszín alatti, belső motivációidra, hogy átfogó képet kaphassunk. 

Átbeszéljük részletesen, milyen "csomaggal" érkeztél, mit vállaltál erre az életedre, milyen lelki fejlődési utat szeretnél bejárni és jelenleg hol tartasz ebben a folyamatban. Megvizsgáljuk az általad megvalósított megéléseket, a lehetőségeidet és a nehézségeid hátterét, amelyek rávilágítanak olyan megoldásokra, amelyek eddig rejtve voltak előtted.

Az elemzés során új felismerésekre teszel szert - egy iránytű önmagadhoz, amelyet utána is bármikor tudsz használni. 

A Sorselemzést azoknak ajánlom, akik szeretnének választ kapni a "miért vagyok itt?" kérdésre, akiket foglalkoztat, hogy mi a célja az Életnek és hogyan tudják megvalósítani, beteljesíteni a vállalt feladatot.

Időtartama: 90 perc

A Karma Asztrológiai konzultáció - egy előre egyeztetett időpontban - Online történik: Messenger videóhívás, Zoom vagy Skype alkalmazáson keresztül. 

Jelentkezés és időpont egyeztetés:
Email-ben egysegtudatossag@gmail.com 
Messenger üzeneteben Facebook oldalam 
Vagy itt az oldalon a Kapcsolat menüpontban

Amit még fontos tudnod:
Mindent, ami a tanácsadás során elhangzik, természetesen a legnagyobb diszkrécióval kezelem. A titoktartási kötelezettség ennek a hivatásnak elengedhetetlen feltétele.