Május 15-21

A mai napon, hétfőn, újra megindul előre a Merkúr, 23 napos Retrográd (hátráló) időszaka után. 
Az április 3-21 közötti eseményeket ismételtette velünk és késztetett arra, hogy még egyszer átgondoljunk bizonyos dolgokat az életünkben. 

Adjunk hálát a történtekért és a szerzett tapasztalatainkkal együtt induljunk előre mi is.
A teljes folyamat május végéig tart, lassan, de biztosan haladjunk. 

Keddtől egy igazán különleges időszak veszi kezdetét,  ugyanis a Jupiter belép a Bika jegyébe és a következő 1 évben fantasztikus lehetőségeket hozhat az anyagi és szellemi bőségre, ösztönözhet arra, hogy jobban értékeljük és megéljük az élet apró örömeit, valamint a külső - belső biztonság és stabilitás kérdéseit is felerősíti.  

A hétvégén már érezhetőek voltak a feszítő, erősödő hatások és ezen a héten még tovább növekedhet a feszültség, a belső késztetés vagy külső esemény amely ösztönözni próbál a cselekvésre, a megoldás megtalálására, és a fejlődésre. 

Pénteken az Újhold támogató energiái töltik meg a teret, amely kapcsolódások által lehetőségünk nyílik egy kis enyhülésre, könnyebbségre a nehéz időkben, vagy megoldani, döntést hozni valamiben. 

Ugyanakkor az Újhold egy ciklus végét és egy új ciklus kezdetét is jelenti, tehát valaminek a lezárását, elengedését és valami új kezdetét. 

Figyeljünk oda, mert a Mars szombati jegyváltása - berobbanása az Oroszlán jegyébe - okozhat feszültséget, konfliktusokat, és megnövekedhetnek a balesetek száma is.
Ezenkívül, nem kevés kezdő lökést, lendületet adhat nekünk is és az eseményeknek is! Karmikus események, hirtelen fordulatok, irányváltások egész héten előfordulhatnak. 

Bármi történik, annak most jött el az ideje, tudatosítsd magadban, hogy minden érted van és téged segít a lelki fejlődésedben.

Csodás hetet kívánok Mindenkinek!


Kép: Pinterest

Megjegyzések
* Az email nem lesz publikálva a weboldalon.