2023 Február 20-26

Ma reggel az Újhold csodás energiáival kezdjük a hetet, Magyarországi idő szerint egészen pontosan reggel 08:05 perckor vált eggyé a Nap és a Hold a Halak jegyében. 

Több szempontból is kiemelkedő jelentőségű ez az időszak számunkra: 

A most kezdődő Hold hónap az utolsó, a csillagászati (asztrológiai) újév előtt, ami azt jelenti, hogy a fejlődés egy újabb köre lezárul. 

Az Újhold energiái által felerősödhet az intuíciónk, a fantáziánk szárnyra kaphat, érzékenyebbek lehetünk, és fogékonyabbak a láthatatlan világ iránt.
Az Együttérzés, a Segítőkészség, a Szeretet, a Hála és az Egység energiái vezetnek bennünket a következő hetekben.
Ugyanakkor, az energia alacsony megélése esetében hajlamosak lehetünk az Illúziókra, az Áldozattá válásra, az Elveszettség érzésére, a Depresszióra, és a Függőségekre amelyek elhomályosítják az elmét (drogok, alkohol, édesség, dohányzás, stb) 

Az Újhold energiái kedveznek a Testi - Lelki - Szellemi megújulásnak, a tervek megszületésének, és támogat abban, hogy felismerjük a Sorsunkat, a felvállalt Lelki fejlődési utunkat, amiért leszülettünk. 

NAGYON FONTOS, hogy a márciusi energiák már most ébredeznek - az Újhold lendületet ad az eseményeknek - vagyis még inkább felgyorsulnak körülöttünk az események a következő napokban és hetekben! 

ÉREZNI fogod, hogy merre húznak téged az történések, merre mutatnak a jelek és merre kellene menned... még egyszer: ÉRZED, hogy merre terelnek az energiák! 

Egész héten a növő Hold fázisában járunk, amikor az energiák kívülről befelé irányulnak, ezáltal sokkal befogadóbbak vagyunk mindenre, ami Testi - Lelki - Szellemi szinten táplál és épít minket. Ilyenkor érdemes cselekedni és lépéseket tenni a céljaink felé. 

Csodás hetet kívánok Mindenkinek! 

Ölelés, Vivien


Kép: Pinterest 

Megjegyzések
* Az email nem lesz publikálva a weboldalon.