ÁPRILIS 3-9

A mai naptól egy újabb különleges időszak kezdődik az életünkben, amely leginkább a kapcsolatainkban, a gondolkodásunkban és a kommunikációnkban hoz változást.  

Ez a Merkúr jegyváltásának köszönhető, erről itt olvashatsz bővebben: Asztro cikkek - Bika Merkur 

Nagyon erőteljes gyógyító energiák vannak jelen a napokban - elsősorban a Testi - Lelki gyógyulásunkat segítik, az önmagunkba vetett hitünket, a családi kapcsolatainkat és a karmikus sebeinket vagyunk képesek integrálni. 

Ezt a folyamatot támogatja a csütörtöki Telihold is, amely az egyik legfontosabb Teremtő napunk, amikor az energiák kiteljesednek, ezért a Meditáció és a céljainkat segítő, pozitív üzenetek küldése az Univerzum felé, Mindenkinek ajánlott! 

A szerda - csütörtök - péntek napokat kiemelném, figyeljünk oda egymásra, hiszen tudjuk a Telihold körüli napok feszültek lehetnek - és balesetveszélyesek is!
Mindig igyekszem hangsúlyozni, hogy legyünk óvatosak, mert baleset nem csak az utakon történhetnek. 

Pénteken belépünk a csökkenő Hold fázisába, amikor az energia belülről kifelé áramlik. Ilyenkor érdemes a belső világunk felé fordulni, átgondolni terveinket, az energiák támogatnak bennünket a rossz szokásainktól, meggyőződéseinktől való
elengedésben. 

Szeretnék emlékeztetni Mindenkit, hogy az energiák terelnek bennünket, és minden értünk van - még akkor is így van, ha az adott pillanatban nem ezt érezzük. Igyekezzünk most is és mindig meglátni a pozitívat, a lehetőségeket és kihozni a maximumot az energiákból amelyek körülvesznek bennünket! 

Csodás Teremtő hetet kívánok Mindenkinek! 

Ölelés, Vivien


Kép: Pinterest 

Megjegyzések
* Az email nem lesz publikálva a weboldalon.